Machine controleren en repareren

Machinebreukverzekering

Uw bedrijf uitstekend verzekerd tegen schade aan machines door breuk, calamiteit en mesenlijk falen. Scherpe premie en deskundige begeleiding.

Vraag offerte aan

Machinebreukverzekering

Zijn uw bedrijfsprocessen afhankelijk van machines? Dan is het verstandig om een machinebreukverzekering af te sluiten. Deze verzekering dekt schades aan machines, onafhankelijk van de oorzaak. Zelfs beschadiging door menselijk falen is meeverzekerd bij de machinebreukverzekering.

Productiemachines zijn wonderen van techniek, maar vaak ook erg kwetsbaar. Kortsluiting of een foutje van een medewerker kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoortgang. Met de machinebreukverzekering kunt u snel de schade laten herstellen zonder dat het u extra investeringen kost.

Machinebreukverzekering niet voor bedrijfsschade

Wilt u ook de kosten verzekeren die ontstaan als gevolg van machinebreuk, dan heeft u een speciale bedrijfsschaderegeling nodig. Wilt u weten wat voor uw situatie de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voordelen van de machinebreukverzekering

  • Dekking van de reparatie- of vervangingskosten van uw productiemachines.
  • Alle vormen van schade verzekerd, ook als gevolg van menselijk falen.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
  • Extra: neem uw machinebreukverzekering op in het totaalpakket bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeel.

Vragen over uw machinebreukverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 033-4700999.

Bundel uw bedrijfsverzekeringen

Uw machinebreukverzekering kunt u opnemen in ons flexibele pakket bedrijfsverzekeringen. Dit levert u extra premiekorting op en alle polissen sluiten naadloos op elkaar aan.

Meer informatie

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.