Woningen
Makelaardij

Huis & Zekerheid Makelaardij

Huis en Zekerheid Makelaardij kan de verkoop, aankoop en de taxatie van uw woning van begin tot eind begeleiden, waarbij betrouwbaarheid, deskundigheid en het behartigen van uw belangen als opdrachtgever hoog in het vaandel staan.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • up-to-date dienstverlening. Zaken die niets toevoegen aan de verkoop doen we niet, belangrijke zaken doen we wel en dan ook heel uitgebreid;
  • de makelaar/eigenaar van het kantoor doet de bezichtigingen en onderhandelingen;
  • vast aanspreekpunt op ons kantoor,  zodat u niet steeds andere mensen ziet of spreekt;
  • meer dan 10 jaar ervaring en kennis van de woningmarkt in Gooi- en Eemland;
  • lid VBO, betrouwbaar, gediplomeerd, gecertificeerd, jaarlijks bijgeschoold, professioneel;
  • presentatie op www.funda.nl;
  • aantrekkelijk en duidelijk tarief;
  • ruime kantoortijden, ook op zaterdag en 's avonds op afspraak;
  • complete dienstverlening inclusief bezichtigingen, begeleiding en advisering.

Taxaties

Door te werken met een VBO makelaar/ taxateur bent u ervan verzekerd dat het taxatierapport door een deskundige is opgemaakt. Onze kennis van de markt en de beschikking over de juiste marktgegevens garanderen u een zo objectief mogelijke reƫle taxatie. Wij zijn aangesloten bij alle validatieinstituten zoals onder andere NWWI en Taxateursunie.

VBO

VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. VBO Makelaar is qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland. VBO Makelaar heeft naast een vakgroep Wonen, ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed. De SCVM-geregistreerde makelaars en taxateurs zijn allemaal in bezit van het DNV-certificaat makelaar/taxateur onroerende zaken of taxateur onroerende zaken volgens de norm ISO 17024. Dit certificaat wordt afgegeven door Det Norske Veritas (DNV), Europees marktleider op het gebied van persoonscertificatie.

Ons woningaanbod

Aankoop

Goed, u heeft de stoute schoenen aangetrokken en u bent op zoek naar een woning. Wellicht bent u, nadat u zelf wat rondgekeken heeft, tot de ontdekking gekomen  dat er eigenlijk wel heel wat bij komt kijken voordat u die stap naar de koop van dat huis of dat appartement van uw keuze kunt zetten. En weet eigenlijk niet precies hoe u dat moet aanpakken of hoe u over een prijs moet onderhandelen. Hoe voorkomt u kort gezegd een teleurstelling? Daar zijn wij dan ook deskundig voor. Wij kunnen u helpen op de weg naar dat ene huis op maat.

Verkoop

U bent toe aan een nieuw huis. Dat betekent misschien dat u uw huidige woning samen met uw VBO-makelaar gaat verkopen. Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundige hulp op maat, met een sterk accent op communicatie, waardoor u feilloos door het verkooptraject gaat. Juist daarom doet u een beroep op ons, uw VBO-makelaar. Wij geven u graag een uitgebreide indruk van dat traject, zodat u goed voorbereid het verkoopproces in kunt gaan. Uiteraard zijn wij altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen.