Teruggetrokken

Heereweg 329 5 1873 GC Groet

MET 2 STAPPEN IN DE SCHOORLSE DUINEN EN BOSSEN.
Op een zeer rustig kleinschalig recreatiepark De Tweelingen te Groet gelegen recreatiewoning. Het strand is op ca. 1 km loopafstand door één van de mooiste duingebieden in Nederland. Het dorp is op ca. 300m loopafstand met alle voorzieningen in de nabijheid zoals slager, bakker, supermarkt en openbaar vervoer. Honden zijn niet toegestaan.

Wist u dat...

Het witte kerkje (18e eeuw) van Groet, en haar uitkijkpunt over alle landschappen van Noord-Holland: zee, duin, dijk en polder, genieten regionale bekendheid. In Groet bevindt zich ook het kleinste (voormalige) raadhuis van Nederland, daterend uit de 17e eeuw. In de Groeterpolder, aan de Hargerweg nabij Hargen staat de Groetermolen, een poldermolen met een eikenhouten achtkant. Deze molen bemaalt samen met een elektrisch gemaal de betreffende polder.

Entree, woonkamer met open keuken voorzien van apparatuur, twee slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel, douche en toilet.
Berging bevindt zich aan de zijkant van de woning.

Pacht/ parkkosten bedragen ca. € 1.500,- incl. ozb/afvalstoffenheffing/rioolbelasting en kabelaansluiting.

Overdracht

Koop conditie: k.k. Aanvaarding: In overleg

Bouw

Soort object: woonhuis Type woonhuis: vrijstaande woning Soort woonhuis: woonboot Bouwvorm: nieuwbouw Bouwjaar: 2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte: 35 m² Perceeloppervlakte: 75 m²

Indeling

Aantal kamers: 3 Aantal slaapkamers: 2 Aantal woonlagen: 1

Reageer

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.